Viser alle 10 resultater

Larry King

Bestseller
Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
larry king city life shampoo cleanser
Tilføj til kurv
Tilføj til kurv
Tilføj til kurv
Tilføj til kurv
Larry King Flyaway Kit til flyvske hår
Tilføj til kurv
Tilføj til kurv
Tilføj til kurv
Bestseller
Tilføj til kurv
Tilføj til kurv

Prisvindende saloner

Larry åbnede sin flagskibssalon i South Kensington i januar 2017, som hurtigt blev kåret til London’s Hottest New Salon af Tatler, Number One Salon 2018 af Harper’s Bazaar og Best London Salon for en føntørring af Telegraph. Baseret på etosen “et socialt liv for dit hår”, er salonen baseret på ikke-intimiderende luksus og tilbyder kunderne en afslappet atmosfære og aftaler med sit håndplukkede stella-team, der omfatter prisvindende farvelæggere og stylister. Team Larry King har været i spidsen for tilbagevenden af krøller med deres Curly Hair Remedy og mener, at det at arbejde med og forstå din naturlige tekstur er den bedste måde at opnå en luksuriøs finish.

Efter den utrolige succes med Larry King Salon i South Kensington, åbnede Larry endnu en salon i Notting Hill. Beliggende lige ved Westbourne Grove i en smuk mew, åbnede Larry King Notting Hill sine døre i november 2019.

 

Larry King Haircare

I november 2018 lancerede Larry og hans kone Laura Larry King Haircare for at fremvise Larrys hårplejehelte, som han har blandet bag kulisserne og brugt på kunder i årevis. Skabt med både hans mandlige og kvindelige kunder i tankerne, Larry King Hair Care består af en række multi-opgave hårhelte, der kombinerer effektivitet, innovation og bæredygtighed, mens de ser og dufter fantastisk.

Med den anden lancering kom introduktionen til Wash Cycle Shampoos og den prisvindende Liquid Hairbrush Conditioner. Wash Cycle består af tre shampoo – Social Life, Good Life & City Life – designet til at behandle dit hårs forskellige behov i løbet af ugen. Disse produkter har nu nået platforme rundt om i verden og er på lager i ikoniske stormagasiner som Harrods og Harvey Nichols, og online skønhedskraftcentre Cult Beauty, Beauty Bay og Laconicum.