Viser et enkelt resultat

PHILIP B – Forever Shine Collection Detangling Kit

-42% Original price was: kr.1.200,00.Current price is: kr.700,00.

PHILIP B – Forever Shine Collection Detangling Kit er en eksklusiv trio der nærer og beskytter håret mod skader og spaltning.

Oud Royal-serien trænger dybt ind i håret og tilfører glans og volumen til alle hårtyper samt fugter hver enkelt hårstrå indefra og ud.
Denne shampoo/conditioner duo giver effektiv behandling af tørt og kruset hår og hjælper med at definere et fint, fyldigere og mere voluminøs look.

Formlerne er beriget med indbringende ingredienser for at give alle hårtyper et glansfuldt, levende look og en forførende duft af oud.

For yderligere at forbedre stylingprocessen, er detangling comb inkluderet, en kam der løsner sammenfiltring, mens den forbliver skånsom mod dit hår.

Essentielle ingredienser:

  • Oud
  • Safflower Oleosomes

Sættet indeholder:

Forever Shine Shampoo 7.4 fl oz/220 ml
Forever Shine Conditioner 6 fl oz/178 ml
Detangling Comb

2 på lager

  • 1-4 dages levering
Beskrivelse

Scalp Bosster System

Scalp Booster Pre-Wash:

Hver anden dag. Brug på en tør, uvasket hovedbund som en pre-shampoo behandling: Påfør 10-15 dråber, jævnt fordelt over din hovedbund, og massér ind i 1-2 minutter. Vask dine hænder og vent 10-20 minutter på, at formlen varmes op og afkøles. Må ikke anvendes på en følsom hovedbund. Undgå brug i 2 dage før og 2 dage efter kemisk service i salonen. Anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder uden samråd med din læge.

 

Scalp Booster Shampoo:

Påfør direkte i olieret hår, og tilsæt derefter gradvist vand. Massér ind i hovedbunden med vores silikone hovedbundsmassager. Lad sidde i 2 minutter, og skyl derefter godt.

Scalp Booster Leave-In Conditioner:

Spray direkte på ren hovedbund i sektioner (4-6 sprøjt pr. brug). Gnid ind med fingerspidserne. Føn- eller lufttør dit hår og style som normalt.

 

Se film for mere info:
Yderligere information
Brand

Størrelse

178 ml, 220 ml

Du kunne også være interesseret i...